Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Σήμερα είναι Κυριακή....

Ο καιρός θα είναι και σήμερα κατάλληλος για έξω...πέφτει ιδέα να πάμε για κάνα πλαστικό καφεδάκι προς Φιλοπάππου μεριά. Γιατί όχι? Οι χώροι γύρω από την Ακρόπολη νομίζω πως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κυκλοφορήσεις στην Αθήνα. Στον πεζόδρομο του Θησείου γινόταν μακελειό. Θα μπορούσες να το πεις και μποτιλιάρισμα από πεζούς. Ωραία ήταν.
Είπα να ανέβω προς το Αστεροσκοπείο για να βγούμε στα γνώριμα λημέρια που αράζουμε εκεί πάνω. Έχεις δει το παλιό αστεροσκοπείο?


Μόλις ανεβαίνω στο λόφο, λαμβάνω το ευχάριστο μήνυμα ότι δεν χρειάζεται ντε και καλά λεφτά για να χαμογελάσουμε. Πολλές φορές αρκεί ο ήλιος και μόνο. Παιδάκια χοροπηδούσαν και παίζανε μπάλα, άλλες οικογένειες πετούσαν χαρταετούς. Θα τους πετάμε όποτε γουστάρουμε και γαμώ την Κ. Δευτέρα! Ποδήλατα, σκυλιά, πανιά στρωμένα με κόσμο να κάνει ηλιοθεραπεία. Ζωή. Εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί λέει η κομματάρα.









Έτσι κύλησε λοιπόν η Κυριακή. Άραγμα στα βράχια, κουβεντούλα, που και που χάζεμα στον Παρθενώνα. Το γεγονός ότι στέκεται εκεί 2.500 χρόνια προκαλεί από μόνο του εντύπωση.


Ωραία όλα αυτά αλλά το αεράκι άρχισε να γίνεται κάπως ψυχρό και την κάναμε γιατί έπρεπε να γυρίσουμε πίσω να παρακολουθήσουμε και Super League. Όλοι έχουμε τα ελαττώματα μας!!!!

1 σχόλιο: