Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Georgia... η απάντηση!

   Σε μια εξομολόγηση από τα βάθη της ψυχής της προχώρησε η Georgia μέσω mail που έστειλε στη συντακτική ομάδα του zwhpodilato.blogspot.com . 
   Ο λόγος ήταν το μίνι αφιέρωμα που της έκανε σύσσωμο το επιτελείο του blog, με αφορμή τη παρθενική της βόλτα με ποδήλατο, όντας ενήλικη.
   Διαβάστε το email όπως αυτολεξεί μεταφέρθηκε από το inbox του zwhpodilato@hotmail.com .
  (Να κάνω μια σύντομη παρένθεση και να δώσω special thanks στην αλληλέγγυα φίλη μας Δωροθέα -κατά κόσμο Ντορίτα- που μας δάνεισε με χαρά το ποδήλατό της και μπορέσαμε να κάνουμε αυτή τη πρώτη βόλτα!)


    
"Θα ήθελα και επίσημα να ευχαριστήσω το χθεσινό παρεάκι (σχετικές λεπτομέρειες δίνονται στο κείμενό σου) που παρά το γεγονός ότι στο βλέμμα τους υπήρχε αρχικά ένας δικαιολογημένος φόβος να το πω? Αγωνία να το πω? (αρκεί να αναφέρω ότι πρώτη μου ερώτηση ήταν αν οι ταχύτητες του ποδηλάτου, αλλάζουν αυτόματα ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ :-S )με βάλατε αμέσως όμως στο κλίμα χωρίς επιείκεια και με έκαναν να συμφωνήσω τελικά και εγώ με την άποψη ότι κάποια πράγματα αν τα μάθεις δεν ξεχνιούνται ποτέ!

Χάρηκα πολύ με το εμβόλιμο αρθράκι και φυσικά την αφιέρωση στην χθεσινή βόλτα. Γενικά τα σχόλια θα στα πω από κοντά. Ειδικά όμως, θα απαντήσω τα εξής:

ΥΓ1: Φυσικά και έχω πιαστεί και πονάω!! Αλλά επειδή και αναμενόμενο ήταν και δεν μπορούσα και να το αποφύγω..ακολουθώ την θεωρία «αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις.enjoy it»

ΥΓ2: Σέβομαι την εναλλακτική πρόταση αντί για Καιτούλα . Ελπίζω μετά τις διακοπές να κερδίσω Points και να αξίζει η υπέρβαση ακόμα και για Νότη

ΥΓ3: Εύχομαι να μην κολλάει το «Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννού» ή το «η τύχη του πρωτάρη» και να συνεχίσουμε δυναμικά τις επιτυχημένες προπονήσεις.

Φιλάκια πολλά!
Gef "




Υ.Γ.1 Εχθές, ήταν του Αγίου Μνημονίου, είχε γενέθλια ο ΓΑΠ, η ντόπια ποδοσφαιρική ομάδα, βούτηξε στο κουβά την Ευρώπη και είχε γενέθλια ο μακροβιότερος των φίλων μου, ο οποίος αισίως έκλεισε τα 28. Bronx πάντα χαρές από εδώ και πέρα, το μπλουζάκι που έφτιαξες για τη Μαρίτσα με συγκίνησε πολύ.




Υ.Γ.2 Όσο για τις εκλογές... όσο συνεχίζετε να ψηφίζετε οτιδήποτε άλλο εκτός από "άκυρο"... 

Υ.Γ.3 Να στείλω και τα χαιρετίσματά μου στη Σουηδία, χώρα στην οποία μετακόμισε προσφάτως φίλη και αναγνώστρια του  blog! Αλίκη συντροφικούς χαιρετισμούς, έχει φτωχύνει ο πεζόδρομος της Κλεισόβης! 

Υ.Γ.4 Σταυράκοοο... τι νέα από Κρήτη;! Γιαννάκοοο... τι νέα από LonDon!; Ποδήλατο πείρες;! Κομνινέ, πως πήγε η συνέντευξη!; Τζεπέτο πως πάνε τα μαθήματα επιπλοποιίας;! Εμμά εμείς τα ψιλο είπαμε... Βίλη... φέτος παγωμένες μπύρες στη Μοζαμβίκη θα έχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου